Sunday, July 27, 2014

A Gentry Summer, Eleven

Sunday Story Strip Day.

Continuing my run of Bruce Gentry's first story from 1945.

8 comments:

Arnaud said...

Dag Ger,

De afgelopen dagen heb ik mijn Bruce Gentry Sundays van 1945 ingescand op 400 dpi (halfs/tabs) of 300 dpi (fulls). Daaronder ook pagina's die je nog niet in kleur publiceerde, zoals de eerste (3-25). Als je interesse hebt, laat het dan weten. Ik ruil ze graag tegen scans van Bruce Gentry of Big Ben Bolt.
De data van je laatste 3 postings zijn trouwens 7-22, 8-5 en 8-12.

Arnaud

Ger Apeldoorn said...

Ja, laten we dat doen. heb je mijn email adres? Kun je me anders opzoeken op Facebook voor een anonieme adresuitwiseling? Ik heb veel BBB ingescanned, maar ze komen uit een te dicht tegen de rad geknipte krant. En ik heb net een heel jaar BBB Sundays (1954) gekocht (ik hoop dat jij niet degene was tegen wie ik zat te bieden, want dat werd nog goed prijzig. Ben jij dat wel, dan heb jij nu de andere jaren (1952/3/5/6 of zoiets).

Ger Apeldoorn said...

Arnaud, ik hoop dat het nog lukt om contact te maken. Ik denk trouwens, dat ik jouw scans van 1945 niet hiertussen ga plakken, maar dat ik de optie open houd om het volledige verhaal te gebruiken in mijn boek over de Caniff-imitatoren (als dat er ooit van komt). Zelf heb ik ook nog een hele (incomplete) run uit 1948 (of was dat nu 1949?).

Arnaud said...

Dag Ger, FB heb ik niet maar via LinkedIn kunnen we mailadressen uitwisselen.

Arnaud said...

Van de recente BBB veilingen heb ik trouwens 53 en 56 binnengehaald. maar op de andere jaren uitgeboden. Heb van 52 en 55wel behoorlijk wat afleveringen.

Ger Apeldoorn said...

Ik zit inderdaad op linkedin. Ben jij verder een 'bekende' verzamelaar, dwz kan ik je op een beurs gezien hebben of zo?

Arnaud said...

Ik beb je een uitnodiging via LinkedIn gestuurd. Nee, ik ben in NL geen bekende verzamelaar en kom weinig op stripbeurzen. Sinds 1999 ben ik actief op eBay als Gustave3 en heb de afgelopen 15 jaar veel amerikaanse krantenstrips gekocht. Laatste tijd steeds minder omdat de prijzen flink zijn gestegen.

Ger Apeldoorn said...

Niet in de laatste plaats omdat ik tegen je geboden heb. Sinds ik ben begonnen met het verzamelen van materiaal voor een boek over de Caniff imitatoren ben ik wat hoger gaan bieden. Als ik klaar ben met scannen, verkoop ik ze trouwens weer. Dus als je nog specifieke dingen zoekt. Ik verwacht niet dat ik daar dit jaar al aan toe kom, trouwens. Ik heb altijd veel volledige kranten gekocht en voordat alles wat ik daaruit mooi vind gescanned is, ben ik nog wel even bezig.